- 60'
Για το dressing:
Ξεκινώ βράζοντας το κριθαράκι al dente σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει.
Μόλις είναι έτοιμο το σουρώνω και το αφήνω να κρυώσει.
Σε περίπτωση που βιάζομαι, το στραγγίζω ρίχνοντας του τρεχούμενο νερό.
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνω τα βρασμένα ρεβίθια και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τα ντοματίνια κομμένα στη μέση (ή σε τέταρτα αν είναι αρκετά μεγάλα), το αγγουράκι κομμένο σε τριγωνάκια κόβοντας το κάθετα στη μέση και στη μέση ξανά, φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και τη φέτα θρυμματισμένη.
Στη συνέχεια προσθέτω και το κριθαράκι και ανακατεύω απαλά.
Ετοιμάζω το dressing της σαλάτας βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα βάζο με καπάκι και ανακινώντας καλά.
Προσθέτω το dressing στη σαλάτα, ανακατεύω απαλά και σερβίρω.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Το καλοκαίρι μου αρέσει να βράζω τα ρεβίθια σε νερό μαζί με μια σκελίδα σκόρδο και ένα φυλλαράκι δάφνη.
Ύστερα τα σουρώνω και τα φυλάω στο ψυγείο σε ένα καλά κλεισμένο δοχείο, για να τα χρησιμοποιώ και στις σαλάτες.
Στο σούπερ μάρκετ θα βρεις και κατεψυγμένα ρεβίθια. Δεν χρειάζονται μούλιασμα από την προηγούμενη και βράζουν μέσα σε 20 λεπτά.
Ξεκινώ βράζοντας το κριθαράκι al dente σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει.
Μόλις είναι έτοιμο το σουρώνω και το αφήνω να κρυώσει.
Σε περίπτωση που βιάζομαι, το στραγγίζω ρίχνοντας του τρεχούμενο νερό.
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνω τα βρασμένα ρεβίθια και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τα ντοματίνια κομμένα στη μέση (ή σε τέταρτα αν είναι αρκετά μεγάλα), το αγγουράκι κομμένο σε τριγωνάκια κόβοντας το κάθετα στη μέση και στη μέση ξανά, φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και τη φέτα θρυμματισμένη.
Στη συνέχεια προσθέτω και το κριθαράκι και ανακατεύω απαλά.
Ετοιμάζω το dressing της σαλάτας βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα βάζο με καπάκι και ανακινώντας καλά.
Προσθέτω το dressing στη σαλάτα, ανακατεύω απαλά και σερβίρω.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Το καλοκαίρι μου αρέσει να βράζω τα ρεβίθια σε νερό μαζί με μια σκελίδα σκόρδο και ένα φυλλαράκι δάφνη.
Ύστερα τα σουρώνω και τα φυλάω στο ψυγείο σε ένα καλά κλεισμένο δοχείο, για να τα χρησιμοποιώ και στις σαλάτες.
Στο σούπερ μάρκετ θα βρεις και κατεψυγμένα ρεβίθια. Δεν χρειάζονται μούλιασμα από την προηγούμενη και βράζουν μέσα σε 20 λεπτά.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]