- 20'
Για τη Marinara
Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το νερό) στο multi και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και μόλις πάρει βράση το αφήνουμε για 5-10’.
Για τα Donuts
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε τη σάλτσα marinara, τον βασιλικό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και το αλάτι και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τα μακαρόνια στις ειδικές θήκες για donuts, τις οποίες έχουμε λαδώσει πολύ καλά. Ψήνουμε στους 200°C για 10-15 λεπτά.
Για τη Marinara
Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το νερό) στο multi και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και μόλις πάρει βράση το αφήνουμε για 5-10’.
Για τα Donuts
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε τη σάλτσα marinara, τον βασιλικό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και το αλάτι και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τα μακαρόνια στις ειδικές θήκες για donuts, τις οποίες έχουμε λαδώσει πολύ καλά. Ψήνουμε στους 200°C για 10-15 λεπτά.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]