- 30'
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, την πιπεριά φλωρίνης και ανακατεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και 2 κούπες νερό και μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα λαχανικά.
Προσθέτουμε τα pasta kids, 2 κούπες νερό ακόμα, τη ζάχαρη και την πάπρικα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 11-13 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά και αν θέλουμε προσθέτουμε το γιαούρτι.
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, την πιπεριά φλωρίνης και ανακατεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και 2 κούπες νερό και μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα λαχανικά.
Προσθέτουμε τα pasta kids, 2 κούπες νερό ακόμα, τη ζάχαρη και την πάπρικα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 11-13 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά και αν θέλουμε προσθέτουμε το γιαούρτι.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]