- 40'
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο και τα βράζουμε al dente.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και γυαλίζουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5′. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, αλάτι & πιπέρι, το θυμάρι, το χυμό ντομάτας και το νερό βρασμού των ζυμαρικών.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20’ μέχρι να δέσει.
Μόλις τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο και τα βράζουμε al dente.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και γυαλίζουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5′. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, αλάτι & πιπέρι, το θυμάρι, το χυμό ντομάτας και το νερό βρασμού των ζυμαρικών.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20’ μέχρι να δέσει.
Μόλις τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]