- 60'
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρεις σε ελαιόλαδο και βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια σοτάρεις και την κολοκύθα για 2-3 λεπτά, σβήνεις με το κρασί και προσθέτεις το ζωμό κοτόπουλου. Ρίχνεις πιπέρι και μοσχοκάρυδο και σιγοβράζεις για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν τα κομμάτια της κολοκύθας. Στο μεταξύ βράζεις τις ταλιατέλες al dente.
Και στη συνέχεια ή που θα σερβίρεις τις ταλιατέλλες σου στο πιάτο περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα ή που θα ρίξεις τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα και θα ανακατέψεις καλά, μέχρι να γνωριστούν σάλτσα και ζυμαρικά. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε και λίγο φρέσκο θυμάρι και μπόλικο τριμμένο τυράκι.
Ήταν για όλους μας η μακαρονάδα έκπληξη. Η «μακαρονάδα του φθινοπώρου» όπως την ονόμασαν. Κανείς από τους φίλους μου, (ούτε κι εγώ, αλήθεια σου λέω) δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το πόσο πολύ θα ταίριαζε η κολοκύθα σε ένα πιάτο ζυμαρικών. Από την άλλη όμως, το έχω ξαναπεί. Με αγάπη, Mamatsita.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρεις σε ελαιόλαδο και βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια σοτάρεις και την κολοκύθα για 2-3 λεπτά, σβήνεις με το κρασί και προσθέτεις το ζωμό κοτόπουλου. Ρίχνεις πιπέρι και μοσχοκάρυδο και σιγοβράζεις για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν τα κομμάτια της κολοκύθας. Στο μεταξύ βράζεις τις ταλιατέλες al dente.
Και στη συνέχεια ή που θα σερβίρεις τις ταλιατέλλες σου στο πιάτο περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα ή που θα ρίξεις τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα και θα ανακατέψεις καλά, μέχρι να γνωριστούν σάλτσα και ζυμαρικά. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε και λίγο φρέσκο θυμάρι και μπόλικο τριμμένο τυράκι.
Ήταν για όλους μας η μακαρονάδα έκπληξη. Η «μακαρονάδα του φθινοπώρου» όπως την ονόμασαν. Κανείς από τους φίλους μου, (ούτε κι εγώ, αλήθεια σου λέω) δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το πόσο πολύ θα ταίριαζε η κολοκύθα σε ένα πιάτο ζυμαρικών. Από την άλλη όμως, το έχω ξαναπεί. Με αγάπη, Mamatsita.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]