- 35'
Σε μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα φιογκάκια. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και τα βουτυρώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τον σολομό και τη βότκα και ανακατεύουμε για ακόμα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το θυμάρι και το εστραγκόν και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Τραβάμε από τη φωτιά το τηγάνι και ρίχνουμε τη σάλτσα στα φιογκάκια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
Σε μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα φιογκάκια. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και τα βουτυρώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τον σολομό και τη βότκα και ανακατεύουμε για ακόμα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το θυμάρι και το εστραγκόν και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Τραβάμε από τη φωτιά το τηγάνι και ρίχνουμε τη σάλτσα στα φιογκάκια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]