- 60'
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και προσθέτουμε το κρέας. Μόλις πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το πράσο και την πιπεριά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το σαφράν. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί 5-6 λεπτά.
Ρίχνουμε την κρέμα και σβήνουμε τη φωτιά. Βάζουμε τα τυριά, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο βασιλικό.
Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και προσθέτουμε το κρέας. Μόλις πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το πράσο και την πιπεριά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το σαφράν. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί 5-6 λεπτά.
Ρίχνουμε την κρέμα και σβήνουμε τη φωτιά. Βάζουμε τα τυριά, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο βασιλικό.
Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]