IOANNA KATSAROLI


CLINICAL NUTRITIONIST - SPORTS NUTRITIONIST, MSC
Με-νού και Υγεία

Whole Wheat Pasta:

Nature’s treasure on our plate

Jonnalagadda S et al. Putting the Whole Grain Puzzle Together: Health Benefits Associated with Whole Grains—Summary of American Society for Nutrition 2010 Satellite Symposium. J Nutr. 2011 May; 141(5): 1011S–1022S.

Marventano S et al. Whole Grain Intake and Glycaemic Control in
Healthy Subjects: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials Nutrients 2017, 9, 769;

McRae , Health Benefits of Dietary Whole Grains: An Umbrella Review of Meta-analyses. Journal of Chiropractic Medicine McRae 11, Volume 16, Number 1

Victor L Fulgoni. Nutritional Epidemiology and Public Health Association of Pasta Consumption with DietQuality and Nutrients of Public Health Concern in Adults: National Health and Nutrition. Examination Survey 2009–2012. Nutritional Epidemiology and Public Health. 2017

Chiavaroli L, et al. Effect of pasta in the context of lowglycaemic index dietary patterns on body weight and markers of adiposity: a systematic review and meta-analysis of randomised controlled trials in adults BMJ Open 2018;8:e019438. doi:10.1136/bmjopen-2017-019438 1

Με-νού και Υγεία

Επειδή η διατροφή μας είναι η πηγή τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας, οι συνεργάτες μας διατροφολόγοι, Ιωάννα Κατσαρόλη και η ομάδα Nutrition Solutions, μας ενημερώνουν μέσα από συνταγές και άρθρα για το τι χρειάζεται να βάλουμε στις καθημερινές μας συνήθειες.

Αναζήτησε στη Melissa!

Search in Melissa