- 40'
Ξεκινήστε ρίχνοντας σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το σιμιγδάλι. Σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά.
Ρίξτε τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό και ανακατέψτε.
Προσθέστε τη ζάχαρη καρύδας και την κανέλα. Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ξεκολλάει ο χαλβάς από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Μεταφέρετε σε σκεύος της επιλογής σας αφού πρώτα πασπαλίσετε τον πάτο του σκεύους με τριμμένη καρύδα.
Αφήστε τον χαλβά να κρυώσει πριν τον ξεφορμάρετε.
Ξεκινήστε ρίχνοντας σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το σιμιγδάλι. Σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά.
Ρίξτε τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό και ανακατέψτε.
Προσθέστε τη ζάχαρη καρύδας και την κανέλα. Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ξεκολλάει ο χαλβάς από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Μεταφέρετε σε σκεύος της επιλογής σας αφού πρώτα πασπαλίσετε τον πάτο του σκεύους με τριμμένη καρύδα.
Αφήστε τον χαλβά να κρυώσει πριν τον ξεφορμάρετε.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]