- 60'
Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Αφαιρούμε τη φλούδα με ένα μαχαίρι και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κολοκύθα και σοτάρουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το φασκόμηλο, το μπέικον σε μικρά κομμάτια, μία γεμάτη κουταλιά της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε όλα τα υλικά 2-3 λεπτά για να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε την κολοκύθα 8-10 λεπτά να βράσει.
Βάζουμε τον κύβο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά για να λιώσει ο ζωμός.
Για τις πέννες
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες.
Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν οι πένες είναι έτοιμες, σουρώνουμε και τις μεταφέρουμε αμέσως στο τηγάνι με το μείγμα της κολοκύθας.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Για το σερβίρισμα
Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια. Ψήνουμε για λίγα λεπτά.
Όταν τα φουντούκια είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το τηγάνι, τα τυλίγουμε και τα σπάμε.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φασκόμηλο, τριμμένη παρμεζάνα, ελαιόλαδο
Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Αφαιρούμε τη φλούδα με ένα μαχαίρι και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κολοκύθα και σοτάρουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το φασκόμηλο, το μπέικον σε μικρά κομμάτια, μία γεμάτη κουταλιά της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε όλα τα υλικά 2-3 λεπτά για να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε την κολοκύθα 8-10 λεπτά να βράσει.
Βάζουμε τον κύβο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά για να λιώσει ο ζωμός.
Για τις πέννες
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες.
Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν οι πένες είναι έτοιμες, σουρώνουμε και τις μεταφέρουμε αμέσως στο τηγάνι με το μείγμα της κολοκύθας.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Για το σερβίρισμα
Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια. Ψήνουμε για λίγα λεπτά.
Όταν τα φουντούκια είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το τηγάνι, τα τυλίγουμε και τα σπάμε.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φασκόμηλο, τριμμένη παρμεζάνα, ελαιόλαδο
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]