- 50'
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Σοτάρουμε το μπέικον για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το πεπόνι και τα φασολάκια και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον πελτέ και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και προαιρετικά λίγο χοντροκομμένο πιπέρι. Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα λιγκουίνι. Μόλις είναι έτοιμα και στραγγισμένα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε προαιρετικά με τριμμένη παρμεζάνα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Σοτάρουμε το μπέικον για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το πεπόνι και τα φασολάκια και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον πελτέ και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και προαιρετικά λίγο χοντροκομμένο πιπέρι. Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα λιγκουίνι. Μόλις είναι έτοιμα και στραγγισμένα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε προαιρετικά με τριμμένη παρμεζάνα.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]