- 28'
Ξεκινώ κόβοντας τις ντομάτες σε 4 κομμάτια και τις τοποθετώ στο ρηχό ταψί του φούρνου στο οποίο έχω στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Κόβω σε μεγάλα κομμάτια τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα προσθέτω στο ταψί με ολόκληρες τις σκελίδες του σκόρδου.
Ραντίζω τα λαχανικά και τις ντομάτες με ελαιόλαδο και προσθέτω αλάτι – πιπέρι και την ξερή ρίγανη.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 περίπου λεπτά.
Στο μεταξύ σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτω τα σπαγγέτι ολικής άλεσης Melissa και τα βράζω al dente.
Λίγο πριν σουρώσω τα μακαρόνια, κρατώ 1 κούπα από το νερό βρασμού τους.
Μόλις ψηθούν τα λαχανικά τα μεταφέρω,χρησιμοποιώντας το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος για βοήθεια, σε μια κατσαρολίτσα μαζί με τα ζουμάκια τους.
Προσθέτω το νερό βρασμού των ζυμαρικών και τα πολτοποιώ με την ράβδο χειρός. Προσθέτω και μερικά φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό, ανακατεύω απαλά και η σάλτσα μου είναι έτοιμη.
Σερβίρω τη μακαρονάδα μου βάζοντας πρώτα στο πιάτο μια κουταλιά από την σάλτσα και λίγο τριμμένο τυρί.
Στη συνέχεια προσθέτω τα σπαγγέτι και ολοκληρώνω με ακόμα περισσότερη σάλτσα, τριμμένο τυρί και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Ξεκινώ κόβοντας τις ντομάτες σε 4 κομμάτια και τις τοποθετώ στο ρηχό ταψί του φούρνου στο οποίο έχω στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Κόβω σε μεγάλα κομμάτια τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα προσθέτω στο ταψί με ολόκληρες τις σκελίδες του σκόρδου.
Ραντίζω τα λαχανικά και τις ντομάτες με ελαιόλαδο και προσθέτω αλάτι – πιπέρι και την ξερή ρίγανη.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 περίπου λεπτά.
Στο μεταξύ σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτω τα σπαγγέτι ολικής άλεσης Melissa και τα βράζω al dente.
Λίγο πριν σουρώσω τα μακαρόνια, κρατώ 1 κούπα από το νερό βρασμού τους.
Μόλις ψηθούν τα λαχανικά τα μεταφέρω,χρησιμοποιώντας το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος για βοήθεια, σε μια κατσαρολίτσα μαζί με τα ζουμάκια τους.
Προσθέτω το νερό βρασμού των ζυμαρικών και τα πολτοποιώ με την ράβδο χειρός. Προσθέτω και μερικά φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό, ανακατεύω απαλά και η σάλτσα μου είναι έτοιμη.
Σερβίρω τη μακαρονάδα μου βάζοντας πρώτα στο πιάτο μια κουταλιά από την σάλτσα και λίγο τριμμένο τυρί.
Στη συνέχεια προσθέτω τα σπαγγέτι και ολοκληρώνω με ακόμα περισσότερη σάλτσα, τριμμένο τυρί και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]