- 60'
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνουμε την πιπεριά και το τοματάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τον τόνο, την κάπαρη, τον μαϊντανό, το αλάτι και ½ φλιτζάνι νερό. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τις βίδες. Βγάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα και ρίχνουμε τον βασιλικό. Ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια καλά και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.
Ένα τελευταίο ανακάτεμα και τέλος!
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνουμε την πιπεριά και το τοματάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τον τόνο, την κάπαρη, τον μαϊντανό, το αλάτι και ½ φλιτζάνι νερό. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τις βίδες. Βγάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα και ρίχνουμε τον βασιλικό. Ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια καλά και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.
Ένα τελευταίο ανακάτεμα και τέλος!
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]