- 30'
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα λουκάνικα. Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τα τοματίνια και ανακατεύουμε για ακόμη 2 λεπτά.
Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει και σουρώσει τα ζυμαρικά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
EXTRA TIP
Λίγη παρμεζάνα από πάνω και έτοιμο!
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα λουκάνικα. Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τα τοματίνια και ανακατεύουμε για ακόμη 2 λεπτά.
Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει και σουρώσει τα ζυμαρικά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
EXTRA TIP
Λίγη παρμεζάνα από πάνω και έτοιμο!
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]