Ταλιατέλλες με ροκφόρ, πράσο και σέλερι
ζυμαρικάκυριακάτικο γεύμακυρίως γεύμαροκφόρτηγάνι

Ταλιατέλλες με ροκφόρ, πράσο και σέλερι

ΧΡΟΝΟΣ: 30'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
SHARE:
ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Ταλιατέλλες Melissa
  • 70ml ελαιόλαδο
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 σέλερι ψιλοκομμένο
  • 200gr ροκφόρ ή μπλε τυρί σε κομμάτια
  • 200gr ανθότυρο σε κομματάκια
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, το ανθότυρο, πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν βράση.

Ταυτόχρονα έχουμε βράσει και σουρώσει τις ταλιατέλλες. Τις ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Μμμμ…

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ, το ανθότυρο, πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν βράση.

Ταυτόχρονα έχουμε βράσει και σουρώσει τις ταλιατέλλες. Τις ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Μμμμ…

Η συνταγή έγινε με σειρά Κλασική Σειρά

Ταλιατέλλες Κλασική Σειρά

Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.

Αυθεντικές & γευστικές συνταγές της Melissa
Αυθεντικές & γευστικές
συνταγές της Melissa

Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.

Αναζήτησε στη Melissa!