- 20'
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτεις τις δύο συσκευασίες με τα τορτελίνια. Μόλις είναι έτοιμα, σουρώνεις αλλά κρατάς 1 κούπα και ½ φλιτζανάκι του καφέ από το νερό του βρασμού. Τσιγαρίζεις το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει αρκετά τραγανό. Το αφαιρείς από το σκεύος και το ψιλοκόβεις.
Σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτεις τη 1 κούπα από το νερό των ζυμαρικών, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, την παρμεζάνα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. (Σε αυτό το σημείο μπορείς να προσθέσεις τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης, τα οποία έχεις ανακατέψει με το νερό των ζυμαρικών στο ½ φλιτζανάκι. Θα δώσει έξτρα γεύση αλλά και χρώμα στη σάλτσα σου). Μόλις η σάλτσα πάρει την πρώτη της βράση, σβήνεις τη φωτιά.
Σερβίρεις σε ένα βαθύ πιάτο προσθέτοντας πρώτα τη σάλτσα και μετά τα τορτελίνια. Πασπάλισέ τα με το τραγανό, ψιλοκομμένο μπέικον, μερικούς κόκκους ροζ πιπεριού, έξτρα-έξτρα παρμεζάνα και απόλαυσέ τα… με το κουτάλι!
Aυτό ήταν! Μόλις αναβάθμισες τα απλά, καθημερινά σου τορτελίνια, σε κάτι πολύ όμορφο και εορταστικό!
(κλείσιμο ματάκι) Καλές γιορτές. Με αγάπη, Mamatsita
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
EXTRA TIP
Καλύτερα να μην ανακατέψετε κατά το σερβίρισμα, αλλα να διατηρήσετε εμφανείς στρώσεις.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτεις τις δύο συσκευασίες με τα τορτελίνια. Μόλις είναι έτοιμα, σουρώνεις αλλά κρατάς 1 κούπα και ½ φλιτζανάκι του καφέ από το νερό του βρασμού. Τσιγαρίζεις το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει αρκετά τραγανό. Το αφαιρείς από το σκεύος και το ψιλοκόβεις.
Σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτεις τη 1 κούπα από το νερό των ζυμαρικών, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, την παρμεζάνα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. (Σε αυτό το σημείο μπορείς να προσθέσεις τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης, τα οποία έχεις ανακατέψει με το νερό των ζυμαρικών στο ½ φλιτζανάκι. Θα δώσει έξτρα γεύση αλλά και χρώμα στη σάλτσα σου). Μόλις η σάλτσα πάρει την πρώτη της βράση, σβήνεις τη φωτιά.
Σερβίρεις σε ένα βαθύ πιάτο προσθέτοντας πρώτα τη σάλτσα και μετά τα τορτελίνια. Πασπάλισέ τα με το τραγανό, ψιλοκομμένο μπέικον, μερικούς κόκκους ροζ πιπεριού, έξτρα-έξτρα παρμεζάνα και απόλαυσέ τα… με το κουτάλι!
Aυτό ήταν! Μόλις αναβάθμισες τα απλά, καθημερινά σου τορτελίνια, σε κάτι πολύ όμορφο και εορταστικό!
(κλείσιμο ματάκι) Καλές γιορτές. Με αγάπη, Mamatsita
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
EXTRA TIP
Καλύτερα να μην ανακατέψετε κατά το σερβίρισμα, αλλα να διατηρήσετε εμφανείς στρώσεις.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]