- 35'
Για τη σάλτσα:
Βράζω τα ζυμαρικά σύμφωνα με τον αναγραφόμενο χρόνο. Στο μεταξύ ετοιμάζω τη σάλτσα. Σοτάρω στο βούτυρο για 1-2 λεπτά το σκόρδο και το αφαιρώ. Στη συνέχεια προσθέτω την κρέμα, το κατίκι και το blue cheese. Τα ανακατεύω και τα αφήνω να πάρουν μία βράση. Κατεβάζω από τη φωτιά, προσθέτω το πιπέρι, την παρμεζάνα, το ζαμπόν και τα τρικολόρε. Ανακατεύω καλά να μπερδευτεί η σάλτσα με το ζυμαρικό και περνάω στη 2η φάση.
Χωρίζω τα μισά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τα πασπαλίζω με μπόλικη μοτσαρέλα και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους, για να τα σερβίρω στη συνέχεια στην Κατερινούλα μου (βλ. κόρη). Τα υπόλοιπα, τα σερβίρω στον Μητσάκο μου (βλ. γιος) πασπαλίζοντάς τα με μπόλικη παρμεζάνα. Αυτό, αυτομάτως, με κάνει την «καλύτερη μαμά του κόσμου», η οποία εισπράττει μεγάλες αγκαλιές και φιλιά.
Κι όλα αυτά… γιατί είμαστε μακαρονάδες! (κλείσιμο ματάκι) Με αγάπη, Mamatsita
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Βράζω τα ζυμαρικά σύμφωνα με τον αναγραφόμενο χρόνο. Στο μεταξύ ετοιμάζω τη σάλτσα. Σοτάρω στο βούτυρο για 1-2 λεπτά το σκόρδο και το αφαιρώ. Στη συνέχεια προσθέτω την κρέμα, το κατίκι και το blue cheese. Τα ανακατεύω και τα αφήνω να πάρουν μία βράση. Κατεβάζω από τη φωτιά, προσθέτω το πιπέρι, την παρμεζάνα, το ζαμπόν και τα τρικολόρε. Ανακατεύω καλά να μπερδευτεί η σάλτσα με το ζυμαρικό και περνάω στη 2η φάση.
Χωρίζω τα μισά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τα πασπαλίζω με μπόλικη μοτσαρέλα και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους, για να τα σερβίρω στη συνέχεια στην Κατερινούλα μου (βλ. κόρη). Τα υπόλοιπα, τα σερβίρω στον Μητσάκο μου (βλ. γιος) πασπαλίζοντάς τα με μπόλικη παρμεζάνα. Αυτό, αυτομάτως, με κάνει την «καλύτερη μαμά του κόσμου», η οποία εισπράττει μεγάλες αγκαλιές και φιλιά.
Κι όλα αυτά… γιατί είμαστε μακαρονάδες! (κλείσιμο ματάκι) Με αγάπη, Mamatsita
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]